Profil

tommy.jpgVelkommen hos Auto-Nord, Vodskov

Vi er et forholdsvist nystartet firma, men har mange års erfaring fra bilbranchen. Mit navn er Tommy Pedersen og jeg har haft den store fornøjelse af at kunne gøre nordjyder gladere for deres bilhandel i 25 år.

Baggrund i bilbranchen

Jeg har arbejdet for mange af de større bilforhandlere i nordjylland bl.a. ABS, Krog Jensen og Bilhuset Haldrup, hvor jeg har solgt biler til både private og erhverv.

Specialist i biler til erhverv

Jeg har altid sat pris på at levere biler til erhvervskunder. Det er ofte her man finder de mest udfordrende opgaver. Der er mange ting, der skal nå sammen, når man skal levere en f.eks. en varevogn til en håndværker. Der er ikke plads til fejl eller misforståelser. Jeg synes i al beskedenhed, at jeg er god til at finde ind til mine kunders behov ved at stille de rigtige spørgsmål og ikke mindst stille min erfaring til rådighed. Jeg ved en masse om, hvad der kan lade sig gøre, men ikke mindst ved jeg en hel masse om, hvad man ikke skal gøre.

Loyalt samarbejde

Jeg lægger stor vægt på samarbejde. Både med mine kunder og med mine leverandører. I mine mange år i bilbranchen har jeg fået opbygget et netværk af leverandører og partnere, som jeg står indefor. De fleste af mine leverandører har jeg arbejdet sammen med i over 20 år. Det betyder, at jeg får rigtigt gode aftaler og det kommer i sidste ende mine kunder til gode. Det er nok meget moderne at shoppe rundt og finde de absolut billigste tilbud. Men på den lange bane, så er loyalitet, der man får de bedste resultater.

Vores samarbejdspartnere

I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler, www.bilklage.dk
Udviklet af seek4cars.net