Specialopbyggede varebiler

Autonord Vodskov leverer totalløsninger til både store og mindre virksomheder med særlige krav til deres varebiler. Vi er en af Nordjyllands største leverandører af specialopbyggede varevogne, og har hjulpet det nordjyske erhvervsliv med at finde løsninger på deres transport udfordringer i over 25 år.

Hurtig og pålidelig levering

Vi har specialiseret os i hurtig og pålidelig levering af varebiler opbygget og indrettet 100% efter vores kundes ønsker. Udover levering, indretning og opbygning, servicerer og reparerer vi også både vare- og personbiler.

Faste leverandører sikrer gode aftaler

Vi går til alle opgaver med blik for detaljen og kundens tilfredshed for øje. Vi benytter et netværk af underleverandører, som er opbygget og udbygget over en mangeårig periode. Det betyder, at vi har en fuldstændigt strømlinet proces, hvor alle led er gennemtestede, så vi er sikret absolut bedst muligt mod fejl og spild af både resurser og tid. Det giver alle mest valuta for pengene.

Varebiler til transportbranchen

Nordjysk Transport Service leverer pakker i hele Nordjylland og har særlige behov til indretning og sikkerhed på deres køretøjer.  Udover salg og service har vi stået for opbygningen af varebiler til pakketransport for Nordjysk Transports Services flåde på over 80 køretøjer. Køretøjerne udstyres som standard efter kundes egne ønsker med:

 • El-skydedør
 • Trin
 • Sikkerhedsrør
 • Beklædning med logo og skrifter
 • Ekstra baglygter
 • Bak/cyklist kamera
 • Sikkerhedssystem
Nordjysk Transport Service

Vores virksomhed lever i sagens natur af at levere til tiden. Derfor er et bare ekstra vigtigt, at vi har en samarbejdspartner, der kan holde hjulene i gang om man vil. Vores biler må IKKE holde stille og nye biler skal leveres til aftalt tid med det aftalte udstyr. Den mest populære pakkepost er ham, der lige er gået. Ikke ham du venter på.

- Direktør Heine B. Jensen

Varebiler til byggebranchen

S.P. Jensen S.P. Jensen er en nordjysk entreprenør virksomhed, der leverer totalentrepriser til byggebranchen. S.P. Jensen har et meget alsidigt behov til deres varebiler, da de beskæftiger alle faggrupper indenfor byggeriet. Vi leverer hovedsageligt opbyggede varebiler til el-, tømrer- og murerafdelingerne. S.P. Jensen har vi ligeledes arbejdet sammen med i mange år. Bilerne er f.eks. udstyret med:

 • El-skydedør
 • Trin
 • Sikkerhedsrør
 • Beklædning med logo og skrifter
 • Hylder
S.P. Jensen

Vi har et stort behov for fleksible løsninger til vores køretøjer. Håndværkerbilerne skal løse mange forskellige typer af opgaver. Der er også en hel del slitage forbundet med kørsel på byggepladser, transport af tunge materialer og opbevaring af meget værktøj. Vi stiller derfor en store krav til indretningen af vores biler. Hos Autonord har vi fuld kontrol over processen og varebilerne leveres præcist efter vores anvisninger - og til aftalt tid. Hver gang!

- Direktør Tom Thomsen

Nichebrancher

Aalborg Universitetshospital – Region Nordjylland

Vi leverer køretøjer indrettet specielt med henblik på transport af medicinsk udstyr, samt til madtransport, til Region Nordjylland.

E-service – elektronik transport

E-service.nu håndterer transport af fladskærme, computere og andet elektronik udstyr i hele Danmark. Vi har leveret 9 specialindrettede varebiler, så transporten af det bekostelige udstyr, kan ske sikkert og nænsomt.

Vores samarbejdspartnere

I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler, www.bilklage.dk
Udviklet af seek4cars.net